星級見證

Colleen可嵐 女歌手

「女士周期性長痘痘,不想擠出印又想趕緊消去紅腫怎辦?幸好有Perfect Medical 幫我做了Green Peel Plus療程,不用針,不用擠,純粹精華導入加特有吸力頭,很舒服、很清爽地把暗粒也去掉了!」

Aabella梁佑嘉 女歌手

「做咗幾次美肌瘦腿療程及激光無痛脫毛療程喇,效果已經好好,真係好神奇呀,我會繼續keep靚靚自己,以最好的一面見大家。幫我做機的Joe超級貼心,不時問我有沒有哪裡不舒服,被關懷的感覺真好!謝謝!」

Candy莊悅樺 模特兒

「於Perfect Medical 接受療程令我很放心,治療師好細心地為我做每一個療程,而且有問必答,我們更不時傾談美容心得,感覺像朋友般親切。地點亦很方便,一出地鐵站便到,現在我還正在接受幾個療程,效果令我好滿意。」

Kat陳倩瑩 模特兒

「做咗幾個月療程,最值得推薦嘅係eLase部機,我出名多毛,依家好多朋友都問我去咗邊脫毛,多數人唔敢脫毛都係驚痛同貴得嚟唔抵,而eLase脫毛機唔痛之餘又好快見效,治療師又好好service,真心推介更多人試做呢部eLase!」

Pancy陳珮思 女演員

「今日去完Perfect Medical 脫毛,一啲都唔痛,啲靚靚姐姐又細心,喜愛戶外水上活動嘅我,冬天去做脫毛,夏天就會無後顧之憂,靚住去滑水。」

Lena黃欣 女演員

「今天在Perfect Medical做了Reaction的緊緻無瑕膠原增生療程及激活細胞療程,以特有RF射頻技術幫我緊緻V面,效果非常好,過程好舒服,感覺很厲害!!」

Blogger推介
ANGEL LO

「皇牌Silk Peel美白保濕療程,不用飽受針清之痛可以去痘去印,同時保濕美白,收毛孔,確是不錯的療程喔!~ 療程中吸出好多油脂呢,完成後肌膚即時收細毛孔,緊緻有光澤,膚色均勻!」

BEAUTY
IS
QUEEN

「c9除咗對付色斑,對爆咗微絲血管嘅位置都會有改善。6次後,可以完全同斑斑講拜拜。配合Silkpeel去角質,效果更好,皮膚粗糙感冇哂,滑一滑。」

梓姬

「剛剛在Perfect Medical 脫完毛,馬上又白又滑(☆_☆),還是無痛的!比起以前脫腋下時輕鬆多了,到了夏天我就又白又滑了!」

EUNICE

「Tulip HIFU甩脂刀療程,做完療程後已見即時效果,原本手臂位bye bye 肉非常鬆弛,肥美贅肉更有向外擴展的趨勢,療程後即時收緊手臂線條,肥肉已見有所收斂,線條回復平直緊實,而且連丁點兒微紅也見不到,修身緊膚見效之餘,真的做到完全零down time呢!」

KAMI
嘉美 ‧ 貪靚鬼

「跟byebye肉說再見! 以Reaction在每邊手臂約進行10分鐘,而溫度會慢慢的提高!!!做完第三次既療程 (隔一個月做一次)明顯緊緻不少,D肥肉無咁鬆弛,好滿意效果!」

KANIXHK

「做了三次UltraShape® V3 超音波溶脂療程,在每間隔2周進行一次、連續三次療程後,肚腩明顯細了平了,腰圍縮減了寸半,連皮膚亦感緊緻,肚紋都有改善,效果很讚。」

MEI-MEI
CHELFFY YAU

「選擇咗做Green Peel Plus真空煥膚treatment . 除咗能帶走老化角細胞,令肌膚柔軟嫩滑之外,再用埋負壓真空吸力,清除毛孔內污垢、黑頭粉刺、油脂。之後再敷埋個骨膠原美白mask,為肌膚補充骨膠原水份及增添光澤,即刻病樣也見得人。」

YANDY

「不再自欺欺人,面對現實必瘦的理想。人大了,新陳代謝慢了,肚腩慢慢出現,做機是個好方法!做了Reaction療程後,明顯已經見到條腰出返黎,D肉平復咗唔少,快靚正。」

小可力的
花花世界

「Reaction透過專用的CORE多通道電波優化科技
可選擇3種不同頻率能量,刺激皮膚組織,針對不同皮膚層的脂肪,逐個擊破,達到緊實、光滑、纖幼的完美效果。感覺係frim咗,有d收緊既感覺,完成整個療程之後會變成誘人的美腿吧。」

BIBI BELL

「做了eLase IR 機,為我膠原自生+緊緻嫩膚。是次的療程由於是膠原再生療程,效果一般要等幾天才比較明顯,相隔了大約一個星期,臉好像有小。膚色也淨透亮了。」

母后

「SilkPeel以110種高濃度人體幹細胞生長因子注入肌膚底層collagen zone,加速膠原自生。療程後,膚色變得均匀又透亮,去除了暗啞粗糙的舊角質,肌膚摸起來好滑滑!」

華華~

「在安全可靠的情況下輕鬆消滅脂肪細胞,踢走肚腩!由於脂肪會轉化成液體狀,所以記得飲多一點點水分,有助排走脂肪酸!最後用RF收緊肚形,讓小妹找回腰線。完成後,小妹可怕的肚腩即時收細,慢慢變得平坦,感覺十分良好。」

DOLPHINBB

「現在,我的肌膚彈性明顯比以前改善、面部亦比之前緊緻嫩滑,最重要是是令我有V面的效果!而且不停幫我膠原自生,連毛孔都可以收細,膚質睇落更飽滿、更有光澤!」

KARY WONG

「美容師好似睇穿我諗麥咁,一開始就同我解釋,今次既美容儀器雖然用到激光,不過就吾會痛既,果然!美容師真係無呃我,舒舒服服就打哂全塊面。做完機即時白淨左好多,毛孔都細緻左,做機有做機既好處,就係效果明顯同即時見效啦!」

LENA
AMADORE

「Back to Perfect Medical! This time I did排毒溶脂療程, it only takes 20 mins using infrared to detox. Nice to do it right after work, cos you get to lay on the bed and relax.」

QUEENIE

「突破性的eLaser IR療程,療程期間,治療師不斷地用儀器做向上拉提的動作,慢慢地分區而上,完成了半邊面時,並讓我先照照鏡,即時發現,已做機的右邊面,明顯地 firm 了一點點,用手觸摸時,還感到滑滑的!」

SKY

「VelaShape II針對「局部尺圍減少」搭配全新優化V-smooth cover所設計的「熱能累積模式」,已得到臨床實証,療程後,能減少至少2 cm。過程中,我只感覺熱熱地,有點似做拔罐的感覺,唔會有任何不舒服的感覺,做完一邊,即時見到腰的線條~」

STAICE

「療程後,皮膚比以前更容易吸收護膚品,上妝都貼服咗,角質層明顯少了,令膚色變得更均衡。最令我滿意的是Perfect Medical是顧客至上,所有治療師的態度都很親切。」

** 正評為用戶個人感受,效果因人而異。
* 療程效果會因個人之皮膚、身體狀況等因素而有所不同。